METSTA » Hissit - lainsäädäntö, turvallisuus ja tulevaisuus

Hissit - lainsäädäntö, turvallisuus ja tulevaisuus

04.11.2013 , Neuvottelukeskus, 2 krs., Eteläranta 10, Helsinki

Hisseihin liittyy lainsäädäntöä ja muita vaatimuksia. Seminaarin tarkoituksena on antaa kuulijoille viimeisimmät tiedot liittyen mm. uusien ja olemassa olevien hissien turvallisuuteen ja sen parantamiseen, esteettömyyteen sekä lainsäädäntöön.

Lisäksi seminaarissa käsitellään erilaisia hissitapaturmia ja hissien tarkastuksissa havaittuja tyypillisiä puutteita, jotta kuulija voi tunnistaa millaisia mahdollisia tapaturmia aiheuttavia vaaratekijöitä hisseihin voi liittyä. Lisäksi seminaarissa käsitellään hissien modernisointia sekä jälkiasennushissejä hissittömiin rakennuksiin.KENELLE
Seminaari on tarkoitettu hissien haltijoille, isännöitsijöille, hissiurakoitsijoille sekä kaikille muille tahoille, joiden olisi oltava tietoisia hisseihin liittyvästä lainsäädännöstä ja muista hisseihin liittyvistä vaatimuksista

AIKA JA PAIKKA
4.11.2013 , Neuvottelukeskus, 2 krs., Eteläranta 10, Helsinki. Ilmoittautuminen alkaa 8.30 ja tilaisuus alkaa klo 9.00.

HINTA
150 € + alv. 24 % / hlö. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

OHJELMA
Seminaarin OHJELMA pdf

ILMOITTAUTUMINEN
30.10.2013 mennessä tästä . Lisätietoja: Tiia Ryhänen

Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

PERUUTUSEHDOT
Mikäli peruutus tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme 30 % osallistumismaksusta. Osallistujan jäätyä saapumatta ilman peruutusilmoitusta veloitamme koko osallistumismaksun.

SAAPUMISOHJEET

Julkinen liikenne
Raitiovaunulinjat 2 ja 1A pysähtyvät Eteläranta 10:n kohdalla. HSL:n reittioppaan avulla voit tarkastaa nopeimman reitin.

Pysäköinti
Maksullisia pysäköintipaikkoja on Etelärannan puolella Wanhan Kauppahallin ja sataman alueella. Lähellä on myös Kasarmitorin pysäköintihalli sekä P-Tähtitorninvuoren pysäköintihalli.

LISÄTIETOJA
METSTA, Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry
Lauri Elers

Tervetuloa mukaan!

Tulevia tapahtumia